Loading...
+4 0758.377.337 contact@dac-construct.ro

- Despre noi -

20160817_115420Echipa de amenajari interioare si exterioare DAC DESIGN&BUILD este formata din membri cu simt de raspundere, atenti la detalii demonstrand cu usurinta nivelul de experienta si profesionalism prin lucrarile rezidentiale si spatii comerciale executate cu mare precizie.

Experienta noastra de peste 15 ani ne-a aratat ca fiecare detaliu conteaza motiv pentru care suntem foarte tipicari si perfectionisti in ceea ce priveste munca noastra. La noi nu vei avea parte niciodata doar de o vopsire de suprafata doar pentru elementele vizibile, asta datorita faptului ca ne desfasuram munca cu mult drag si de fiecare data acordam o atentie deosebita chiar si detaliilor nevazute ale lucrarilor.

Obiectivul firmei il reprezinta satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clientilor si construirea lucrarilor precise si de calitate astfel fiecare lucrare devine o provocare pe care incercam sa o ducem la capat in cele mai bune conditii.

Suntem in continua devoltare si incercam sa oferim clientilor nostri seriozitate maxima din acest motiv speram la randul nostru sa intalnim o tipologie asemanatoare de oameni.

Pentru amenajari spatii commerciale, restaurari si constructii la cheie de calitate si durabile apeleaza cu incredere la serviciile oferite de echipa Dac Design&Build